Pages

ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΩΝ FM / ON AIR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Πέθανε ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Κώστας Κόκκορης

Συγκλονισμένη είναι όλη η Αρκαδία και όχι μόνο στο άκουσμα του θανάτου από ανακοπή καρδιάς σήμερα τα ξημερώματα του γνωστού κλαρινοπαίχτη Κώστα Κόκκορη από τις Αραχαμίτες.

Ο Κωνσταντίνος Κόκκορης γεννήθηκε το 1965 σε ένα μικρό χωριό της Αρκαδίας που ονομάζεται Αραχαμίτες από γονείς τσοπάνηδες εκεί έζησε τα παιδικά και τα εφηβικά του χρόνια.
Οι αναμνήσεις της εποχής εκείνης του είναι ακόμη ζωντανές, το χωριό του έσφυζε από ζωή, τα κλαρίνα παίζανε συνεχώς και ο κόσμος χόρευε και διασκέδαζε σε κάθε εκδήλωση όπως γάμους, βαφτίσια, θρησκευτικές γιορτές.
Ο ενθουσιασμός του ήτανε μεγάλος και το ενδιαφέρον του για τη δημοτική μουσική τον έκανε να αφήσει το χωριό και να πάει στην πρωτεύουσα για να αναζητήσει τους γνωστούς κλαρινοπαίχτες, να μάθει από αυτούς και να εξασκηθεί πάνω στο ωραίο αυτό μουσικό όργανο. Στα είκοσι δυο χρόνια του άρχισε να παίζει σιγά σιγά σε πανηγύρια και εκδηλώσεις του τόπου του, ο κόσμος τον αγκάλιασε αμέσως και το συναίσθημα αυτό δεν το αλλάζει με τίποτε...
Ήταν παντρεμένος με την Γιώτα Κόκκορη και έχουνε δυο παιδιά, ήταν ζευγάρι όμως και στην δημοτική μουσική η διάδοση της οποίας είναι <<οικογενειακή>> τους υπόθεση.


arkadiapress.gr

*patrisnews.com 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου